Η Honda εντάσσει στην γκάμα του Civic το νέο Civic Tourer, το οποίο με το ευρύχωρο και πολύ πρακτικό εσωτερικό του, έρχεται να απευθυνθεί σε όλους εκείνους που έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες.

Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη, ενώ στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο με τον εξαιρετικό (τόσο από θέμα απόδοσης, όσο και από θέμα κατανάλωσης) 1,6 i-DTEC πετρελαιοκινητήρα, των 120 ίππων και 300 Nm ροπής.

Εμφάνιση: Ακόμη πιο ξεχωριστό σχεδιαστικά

Στο αισθητικό κομμάτι, το Honda Civic Tourer διατηρεί τις ξεχωριστές γραμμές του 5θυρου Civic, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο οπίσθιο τμήμα.

Εκεί, το κρύσταλλο των παραθύρων επεκτείνεται προς τα πίσω και φθάνει μέχρι και την πίσω πόρτα, δημιουργώντας μια αίσθηση «αιώρησης» της εξίσου μακρύτερης οροφής.

Κινητήρας: Γνώριμη ποσότητα, δύναμης και οικονομίας

Κάτω από το καπό του Civic Tourer υπάρχει ένα μηχανικό σύνολο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο 1,6 i-DTEC έχει απόδοση 120 ίππων και 300 Nm ροπής και αποτελεί τη μοναδική επιλογή στη γκάμα του.

Εσωτερικό – Χώροι: Φουτουριστικό περιβάλλον, πλούσιοι χώροι

Το εσωτερικό του Honda Civic Tourer προέρχεται από το 5θυρο Civic, διατηρώντας την μοντέρνα σχεδίαση με ελάχιστες διαφοροποιήσεις.

Αυτές αφορούν προσθήκες όπως λευκές ραφές στο τιμόνι, στα καθίσματα και στις προστατευτικές επενδύσεις των γονάτων, ενώ οι διακόπτες στο τιμόνι και στους αεραγωγούς φέρουν νέα χρωμιωμένα πλαστικά πλαίσια.

Οδική συμπεριφορά: Άνεση, αλλά και δυναμικότητα όταν απαιτηθεί

Μπορεί να μεγάλωσαν οι διαστάσεις του, αλλά κάτω από το περιτύλιγμα Tourer, υπάρχει πολύ Civic. Και το Tourer, διαθέτει όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά που αγαπήσαμε στο Civic, όντας ευθύβολο στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο και βράχος σε κάθε είδους καμπή.

Πηγή: autotriti.gr