Το Cooper Zeon CS Sport σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε με στόχο να συναρπάσει στην οδήγηση. Προσφέρεται σε επιλεγμένες διαστάσεις 18 και 19 ιντσών, όλα με δείκτη ταχύτητας Υ για οχήματα υψηλών επιδόσεων.

Το νέο ελαστικό έχει χαρακτηριστικά νέου σχεδιασμού που μεγιστοποιούν τις επιδόσεις και τις οδηγικές εμπειρίες.
Το υψηλής ανάμιξης πέλμα πυριτίου (Silica) προσφέρει καλύτερο κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα .
Η τεχνολογία «Optinoise» εξασφαλίζει αθόρυβο ταξίδι και βελτιωμένη άνεση.

Το ενισχυμένο «Flipper» βελτιώνει την απόκριση στο τιμόνι και ενισχύει την σταθερότητα ενώ το σπιράλ 0ο restrictor βελτιώνει τις επιδόσεις στις υψηλές ταχύτητες.

Το CS Sport είναι το κορυφαίο ελαστικό της Cooper, που προκαλεί τον ανταγωνισμό ειδικά στο κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Όπως δήλωσε ο David Coulthard «το νέο ελαστικό είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων για σοβαρούς οδηγούς».

Εκφράζεται με το νέο slogan «Driving on» και «Driven by success».

Cooper Tires

Η Cooper Tires είναι η 11η μεγαλύτερη κατασκευάστρια ελαστικών στον κόσμο και η 4η μεγαλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο κύκλος εργασιών είναι 4,2 δις δολάρια , με μερίδιο αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες 13%

Αυτή την χρονιά η Cooper Tires συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση της, το 1914. Ξεκίνησε από τις ΗΠΑ όπου σήμερα διαθέτει 3 εργοστάσια, 1 στο Μεξικό, 1 στην Αγγλία, 2 στην Κίνα και ένα στην Σερβία.
Η παγκόσμια δραστηριότητα της Cooper Tires περιλαμβάνει συνολικά 9 παραγωγικές μονάδες, 38 κέντρα διανομής , εγκαταστάσεις σε 12 χώρες και 5 Τεχνολογικά Κέντρα εξέλιξης .

To νεότερο κέντρο διανομής της Cooper Tires, βρίσκεται στο Βελιγράδι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την χώρα μας, γιατί η τροφοδοσία μπορεί να επιτελείται σε μία ημέρα από την Agripan AE που την αντιπροσωπεύει.

Μέχρι σήμερα τα ελαστικά Cooper προσφέρονταν ως ελαστικά αντικατάστασης. Με την πρόσφατη συμφωνία με την Ford τo Cooper Zeon RS3-A διαστάσεων 215/50Ρ17 με δείκτη ταχύτητας W, χρησιμοποιούνται για πρώτη τοποθέτηση στα Ford Focus SE και Titanium.