Ικανοποιημένος από τη νίκη του στην Αυστραλία, αλλά και με τη διαφορά που αυτή ήρθε σε σχέση με τους αντιπάλους του παρουσιάστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Μάλιστα, ο Γερμανός πιλότος της Mercedes τόνισε πως τώρα μπορεί να καταλάβει τον Σεμπάστιαν Φέτελ και το πώς αυτός αισθανόταν πέρυσι που έπαιρνε νίκες, έχοντας μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

«Είναι πολύ ωραίο να ξέρω ότι μπορώ να πανηγυρίζω πολ ποζίσιον και νίκες. Τώρα ξέρω πως αισθανόταν ο Σεμπάστιαν πέρυσι που έπαιρνε νίκες με διαφορά 30 δευτερολέπτων. Ποτέ δεν μπορείς να ξεγράψεις τη Red Bull. Θα στοιχημάτιζα και το σπίτι μου μετά τις δοκιμές ότι στην Αυστραλία θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά τελικά είχαν πολύ καλύτερη απόδοση από ότι περίμενα», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου για να αναφερθεί στη συνέχεια στη σχέση του με τον Λιούις Χάμιλτον.

«Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ξέρω επίσης ότι όσο περισσότερο επιτυχία έχουμε, τόσο πιο δύσκολες θα είναι οι σχέσεις μας», πρόσθεσε ο νικητής του πρώτου γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας.

Πηγή: sport-fm.gr