Την… κατάρα της Γερμανίας θέλει να σπάσει ο Κίμι Ραϊκόνεν στο ένατο γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο «Iceman» επί γερμανικού εδάφους δεν έχει καταφέρει να δει την καρό σημαία κάτι που ελπίζει να κάνει φέτος στο σιρκουί του Νίρμπουργκρινγκ.

Μάλιστα, ο πιλότος της Lotus υποσχέθηκε πως αν ανέβει στο βάθρο θα βγάλει το καπέλο του και θα δείξει το νέο του κούρεμα, το οποίο προς το παρόν κρύβει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Lotus

Για την… κατάρα της Γερμανίας

«Ποτέ δεν ήμουν τυχερός στη Γερμανία. Δεν ξέρω, μήπως είχα κάνει κάτι στην προηγούμενη ζωή μου; Πάντα κάτι γίνεται και με εμποδίζει να πάρω τη νίκη. Έχω τέσσερις πολ ποζίσιον, αλλά και έξι εγκαταλείψεις. Δεν είναι μία πρόκληση αυτός ο αγώνας. Πάντα σε ένα γκραν πρι προσπαθείς να δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό. Και τα δύο σιρκουί της Γερμανίας μου αρέσουν πολύ και εκεί είμαι αρκετά ανταγωνιστικός. Κάποιες φορές αντιμετώπιζα προβλήματα, ενώ βρισκόμουν στην πρώτη θέση, κάτι που σου αφήνει μία πολύ πικρή γεύση».

Για το γκραν πρι του Σίλβερστοουν

«Σίγουρα, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Σίλβερστοουν. Κάναμε λάθος που δεν επιλέξαμε να βάλουμε νέο σετ ελαστικών όταν το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα. Στα τρία τελευταία γκραν πρι δεν έχουμε πάρει το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Ωστόσο, αν είμαστε λίγο τυχεροί και καταφέρουμε να περιορίσουμε τα λάθη, τότε θα είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Για το νέο του κούρεμα

«Δεν θα σας πω για τα μαλλιά μου. Αν ανέβω στο βάθρο της Γερμανίας, τότε θα σας τα δείξω».

Πηγή: sport-fm.gr