Ύστερα από τρεις εβδομάδες ξεκούρασης ομάδες και πιλότοι προετοιμάζονται για το όγδοο γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα του Σίλβερστοουν.

Να ανέβει στο πρώτο σκαλί στον εντός έδρας αγώνα θέλει ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ωστόσο αναφέρθηκε στην ταχύτητα των αντιπάλων του Red Bull, Ferrari.

«Χρειάζομαι να πάρω τη νίκη. Δεν πηγαίνω στο Σίλβερστοουν σκεφτόμενος πως πάω για τη νίκη, όχι μετά τον ρυθμό της Red Bull και της Ferrari στον Καναδά. Ήταν πάρα πολύ γρήγοροι. Ο Σεμπάστιαν άνοιξε τη διαφορά μόλις από τον δεύτερο γύρο. Έχουμε κάνει κάποια βήματα προόδου, αλλά δεν νομίζω ότι θα είμαστε πολύ περισσότερο ανταγωνιστικοί.
Το Σίλβερστοουν είναι μία πρόκληση για εμάς.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Η φθορά των ελαστικών μπορεί να είναι ένα θέμα. Ο ρυθμός θα είναι πρόκληση και αυτό γιατί υπάρχουν πολλές γρήγορες στροφές», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 55 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Πηγή: sport-fm.gr