Η Renault αποφάσισε μετά από περίπου 5 χρόνια, να ανανεώσει την εμφάνιση, αλλά και κάποια τεχνολογικά στοιχεία του μοναδικού SUV, που βρίσκεται έως σήμερα στην γκάμα της.

Το ανανεωμένο Koleos παρουσιάστηκε στο Μπουένος Άιρες με μια πιο φρέσκια εμφάνιση και είναι αρκετά αναγνωρίσιμο σε σχέση με την απερχόμενη γενιά.

Έχουν επανασχεδιαστεί οι προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω), ενώ στη μάσκα δεσπόζει το εμφανώς μεγαλύτερο λογότυπο της Renault. Επιπρόσθετα, το SUV κάθεται πάνω σε νέους τροχούς, ενώ αυξήθηκε και η χρωματική παλέτα του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι λιγότερες, ωστόσο η προσθήκη του infotainment R-Link ήταν αναμενόμενη. Επίσης, διαθέτει πλέον αρκετά νέα τεχνολογικά καλούδια που βοηθούν στην άνεση και την ασφάλεια των επιβατών, όπως ο διζωνικός κλιματισμός, το σύστημα ειδοποίησης «νεκρής» γωνίας και μια κάμερα οπισθοπορείας.

Η Renault αρνήθηκε να αποκαλύψει τα κινητήρια σύνολα που θα εφοδιάζουν το ανανεωμένο SUV, ωστόσο το μόνο που ειπώθηκε από τους ιθύνοντες της φίρμας είναι ότι θα προσφέρεται στο εξής και με κινητήρες «υψηλής ροπής», καθώς και με ένα νέο σύστημα τετρακίνησης.

Κάτι τέτοιο θα είναι «σωτήριο» για τα ευρωπαϊκά δεδομένα μιας και η προηγούμενη γενιά εφοδιαζόταν με 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα και 2,5 λτ. βενζινοκινητήρα.

Δείτε βίντεο με το ανανεωμένο Renault Koleos…

Πηγή: autotriti.gr