Η Noble, μία όχι τόσο γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία supercars, επιβεβαίωσε ότι σκέφτεται να κατασκευάσει το «εκρηκτικό» M600 και σε roadster. Πριν όμως προβεί στην παραγωγή του, ήθελε να μάθει την απήχηση, την οποία θα έχει στον κόσμο.

Έτσι, δημοσίευσε στο επίσημο λογαριασμό του twitter της εταιρείας, «ερασιτεχνικές» φωτογραφίες για το πως μπορεί να είναι το μελλοντικό «ανοιχτό» Μ600.

Σε αυτές, μπορεί ο καθένας να δημοσιεύσει το σχόλιό του και η Noble να συλλέξει και να αξιολογήσει την άποψη του κόσμου.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι το M600 Roadster θα διαθέτει μία οροφή targa-στιλ (σκληρή αφαιρούμενη), η οποία θα μπορεί να αποθηκεύεται στο χώρο του κινητήρα.

Η βρετανική φίρμα υπόσχεται ότι θα έχει τόσο την ίδια οδηγική απόλαυση, όσο και την ίδια ακαμψία με το «κλειστό» μοντέλο.

Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο του ανοιχτού υπεραυτοκινήτου, εφόσον τελικά λάβει το «πράσινο» φως για την παραγωγή του, θα εφοδιάζεται πιθανόν με τον V8 4,4 λτ. κινητήρα με διπλό τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 818 Nm ροπής.

Ο συγκεκριμένος είναι ο ίδιος με το coupe μοντέλο, κάτι που του επιτρέπει να ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3 δλ. και την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 225 χλμ./ώρα.

Πηγή: autotriti.gr