Την αισιοδοξία του για την απόδοση της Mercedes εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον ενόψει του δεύτερου γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Μαλαισίας.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως δεν περίμενε να έχει ήδη τόσους βαθμούς, ενώ τόνισε πως σκοπός της ομάδας είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ώστε να μπορεί να εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της σεζόν για να είναι σε θέση να ανταγωνίζεται τις κορυφαίες ομάδες.

«Έρχομαι στη Μαλαισία έχοντας δέκα βαθμούς, κάτι το οποίο με κάνει πολύ χαρούμενο. Όταν αποφάσισα να έρθω στη Mercedes δεν ήξερα πραγματικά που θα βρισκόμασταν, αλλά σίγουρα δεν πίστευα ότι θα ολοκληρώναμε τον πρώτο αγώνα έχοντας τόσους βαθμούς. Δεν νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην τύχη. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κορυφαίες ομάδες είναι πολύ καλές στο να εξελίσσονται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε και εμείς», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Για εμάς προς το παρόν το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, παίρνοντας τη κάθε μέρα όπως είναι. Το προσεχές τριήμερο δεν πρόκειται να φέρει νίκες, αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να εξελιχθούμε όσο μπορούμε, να είμαστε όσο πιο γρήγοροι γίνεται».

Πηγή: sport-fm.gr