Μπορεί να ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο σετ δοκιμών την ερχόμενη Τρίτη στη Βαρκελώνη, αλλά μια ομάδα ακόμα έχει θέση ελεύθερη, και μιλάμε για τη Force India.

Παρόλο που βγήκε η είδηση ότι στο παιχνίδι της θέσης μπήκε ο ινδός Narain Karthikeyan, ο οποίος πέρσι έτρεχε με την HRT υποστηριζόμενος από την Tata, πληροφορίες αναφέρουν ότι η είδηση δεν έχει βάση. Υπήρχε μια κουβέντα, αλλά τίποτα άλλο.

Δυο είναι οι οδηγοί οι οποίοι ενδιαφέρουν τη Force India. Ο Adrian Sutil, παλιός γνώριμος της ομάδας, και ο Jules Bianchi.

Η κατάσταση σήμερα έχει ως εξής. Ο Sutil φέρνει μαζί του μεγάλο χορηγικό πακέτο, μεγαλύτερο από αυτό του Bianchi, αλλά ο Γάλλος είναι ο επιθυμητός οδηγός της διοίκησης.

Από τη Ferrari είχαν πει πριν τα Χριστούγεννα ότι πιέζουν ώστε να πάρει ο Γάλλος, που σημειωτέον είναι και μέλος της ακαδημίας της Ferrari, μια αγωνιστική θέση. Ερωτηματικό είναι ο τρόπος της πίεσης και τα ανταλλάγματα. Η Force India συνεργάζεται στρατηγικά με τη McLaren.

Πάντως όπως και να έχει πρέπει να κινηθούν γρήγορα. Δεν μπορούν να αφήνουν το di Resta μόνο του στις δοκιμές. O Bianchi είχε οδηγήσει ελάχιστα στη Jerez, όχι επειδή έχει αποφασίσει η ομάδα να το βάλει στο αγωνιστικό μονοθέσιο, αλλά για το λόγο ότι είναι ακόμα οδηγός εξέλιξης της ομάδας. Πάντως οι πιθανότητες πέφτουν πάνω στον γάλλο οδηγό.

Πηγή: gocar.gr