Η BMW δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και τις εικόνες του νεότερου μέλους της σειράς 3, με τα χαρακτηριστικά Gran Turismo, που ντεμπουτάρει στη Γενεύη και λανσάρεται την άνοιξη στην Ευρώπη!

Συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα της 3άρας sedan, με την πρακτικότητα και την ευρυχωρία της έκδοσης station wagon (Touring, στη γλώσσα της BMW), αλλά υιοθετεί και κάποια ελκυστικά χαρακτηριστικά από ένα αμάξωμα coupe. Χωρίς ιδιαίτερους σχεδιαστικούς νεωτερισμούς, εάν εξαιρέσουμε την πίσω ενεργή αεροτομή, που «σηκώνεται» αυτόματα, μόλις το αυτοκίνητο ξεπεράσει τα 110 χλμ/ώρα, η νέα 3άρα GT, δίνει ένα αισθητικό αποτέλεσμα πιο μοντέρνο και πιο εύπεπτο από την παλαιότερη 5άρα GT και έρχεται άμεσα, για να εμπλουτίσει τη γκάμα της πιο εμπορικής σειράς, στη σύγχρονη ιστορία της βαυαρικής φίρμας.

Το νέο μοντέλο θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα λανσαριστεί άμεσα, από την άνοιξη, στην Ευρώπη, με ένα επιπλέον κόστος περίπου 2.000 ευρώ, σε σχέση με τη αντίστοιχη έκδοση Touring.

Πηγή: autotriti.gr