Ο Bernie Ecclestone περνά, ίσως, τις δυσκολότερες ημέρες του στη Formula 1, λόγω της έντονης κριτικής, αλλά κυρίως της εμπλοκής του στην υπόθεση Gribkowsky, ωστόσο δεν το βάζει κάτω…

Ο τραπεζίτης Gerhard Gribkowsky βρίσκεται στη φυλακή επειδή ομολόγησε ότι έλαβε 27 εκατ. λίρες από τον Ecclestone ως δωροδοκία για τη μεσολάβησή του στην πώληση μετοχών στην εταιρεία που έχει στα χέρια ο ισχυρός άνδρας του δημοφιλούς σπορ.

Μάλιστα, ο Ecclestone είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, έχοντας καταθέσει πως ο Gribkowsky τον εκβίαζε πως αν δεν του έδινε τα χρήματα, θα έκανε ψεύτικες καταγγελίες στις βρετανικές αρχές για απόκρυψη χρημάτων από την Εφορία, που θα του στοίχιζαν δισεκατομμύρια.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Ecclestone υπεραμύνεται της αθωότητάς του, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμά του, σε όλους όσοι θέλουν την αποπομπή του από τη Formula 1: «Θα είχα λόγους να ανησυχώ αν ήμουν ένοχος. Αλλά δεν είμαι! Προσπαθούν να με παγιδέψουν; Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα, όταν πρόκειται για χρήματα. Θα συνεχίσω να βοηθώ τη Formula 1 με τις ιδέες μου. Έχω ακόμα αρκετές».

Πηγή: Autotriti.gr