Οι πρώτες φωτογραφίες της επόμενης Mercedes E-Class «διέρρευσαν» στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας την κομψή, όσο και δυναμική, σιλουέτα της δημοφιλούς μπερλίνας της εταιρείας.

Οι αρχικοί υπολογισμοί για την παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση του Ντιτρόιτ, τον προσεχή Ιανουάριο, φαίνεται πως είναι σωστοί.

Ήδη «διέρρευσαν» οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ανανεωμένης Mercedes E-Class, η οποία, όπως φαίνεται, κάθε άλλο παρά έχει υποστεί ένα απλό facelift.

Εμφανισιακά οι διαφορές είναι σημαντικές, κάνοντας το νέο μοντέλο αισθητά πιο κομψό από το απερχόμενο, χωρίς όμως να στερείται κάτι από το κύρος του προκατόχου του.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, που δείχνει να διατηρεί τον «αυστηρό» χαρακτήρα του.

Αναφορικά με τους κινητήρες και τυχόν άλλες αλλαγές ή προσθήκες, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, σύντομα όμως θα αποκαλυφθούν όλα.

Πιθανότατα στη γκάμα θα περιλαμβάνονται ο V6 των 3,5 λίτρων με τους 333 ίππους, ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 4,6 λίτρων με 435 ίππους, καθώς και -για την έκδοση AMG- ο twin-turbo V8 των 5,5 λίτρων και 537 ίππων.

Σε πιο… γήινα πλαίσια, είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα νέο «εισαγωγικό» κινητήρα 1,6 λίτρων turbo, με 156 ίππους, ο οποίος θα προέρχεται από τη Renault!

Πηγή: autotriti.gr