Την επιθυμία η Red Bull να λύσει τα όποια θέματα αξιοπιστίας είχε τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως η απουσία σταθερών αποτελεσμάτων του με τους «κόκκινους ταύρους» του κόστισε τη διεκδίκηση του τίτλου.

«Πρέπει να επιστρέψουμε στα επίπεδα αξιοπιστίας των σεζόν 2010 και 2011. Χάσαμε κάποιο μέρος αυτής στο φετινό πρωτάθλημα. Κάποια περιστατικά ήταν δικό μου λάθος, κάποια άλλα όχι», ανέφερε ο Αυστραλός πιλότος για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως ενώ είχε τον ρυθμό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, η έλλειψη σταθερής απόδοσης του κόστισε.

«Ήμασταν πολύ δυνατοί στην έναρξη της σεζόν, αλλά μετά είχαμε τρία γκραν πρι με διάφορα προβλήματα και ποινές. Δεν ήταν μία σταθερή σεζόν για να πάρουμε κάτι περισσότερο από αυτό που πήραμε».

Ο Γουέμπερ ακόμη αναφέρθηκε στις δύο νίκες που πήρε τη φετινή σεζόν:

«Το βρετανικό γκραν πρι είχε μία ιδιαιτερότητα. Είναι σαν εντός έδρας αγώνας για την ομάδα και για εμένα. Πολύ σημαντική ήταν και η νίκη στο Μονακό, ίσως το καλύτερο σημείο της χρονιάς. Το να πάρω την καρό σημαία στο Μόντε Κάρλο είναι κάτι πολύ-πολύ ιδιαίτερο», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr