Περήφανος που διεκδικεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν με το μονοθέσιο της Ferrari δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος έχει 13 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε πως η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη, δεδομένου ότι βρίσκεται ακόμη στο κυνήγι του τίτλου με ένα μονοθέσιο που στις κατατακτήριες πλασάρεται στην όγδοη θέση.

«Το υψηλότερο σημείο που μπορούμε να βρεθούμε είναι αυτό. Είμαστε εδώ με ένα μονοθέσιο με το οποίο είμαστε σταθερά στην όγδοη θέση (στις κατατακτήριες) στους τελευταίους αγώνες και είμαστε ακόμη μέσα στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Αυτό δεν είναι κάτι φυσιολογικό, συνεπώς είμαι πολύ περήφανος για αυτό το επίτευγμα.

Αν η σεζόν ήταν φυσιολογική με το μονοθέσιο που έχουμε θα έπρεπε να είχαμε χαιρετήσει το πρωτάθλημα από το γκραν πρι της Μόντσα ή της Σιγκαπούρης. Όμως δεν ακολουθούμε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων, υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, επειδή πιστεύουν στη δουλειά που κάνουμε στους αγώνες. Αυτό είναι που με κάνει περήφανο», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου.

Πηγή: sport-fm.gr