Η Land Rover παρουσίασε το ανανεωμένο Discovery 4 / LR4, το οποίο μετράει αρκετές εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές, ενώ προσφέρει και ένα νέο στιλιστικό πακέτο αναβάθμισης.

Το εξωτερικό του ανανεωμένου μοντέλου έχει στη χρωματική του παλέτα πέντε νέα χρώματα (Havana, Barolo Black, Barossa, Mariana Black and Causeway Grey), ενώ έχουν επανασχεδιαστεί οι 19 ιντσών τροχοί ελαφρού κράματος. Επίσης, υπάρχει ένα πακέτο αναβάθμισης «Black Edition», το οποίο αποτελείται από μια γυαλιστερή μαύρη γρίλια στην εμπρός μάσκα, μαύρες ράγιες της ηλιοροφής και μαύρες 19 ή 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Λίγες αλλαγές έγιναν και στο εσωτερικό του ανανεωμένου Discovery, οι οποίες είναι η αναβάθμιση του συστήματος πλοήγησης και ένα βελτιωμένο infotainment με τη δυνατότητα αναπαραγωγής κανάλια τηλεόρασης. Επίσης, υπάρχουν δύο χρωματισμοί για το ταμπλό, καθώς και πακέτο με δερμάτινες επενδύσεις.

Οι κινητήρες που εφοδιάζουν το τετρακίνητο «θηρίο» είναι ένας 3λιτρος βενζίνης με απόδοση 256 ίππους, ενώ υπάρχει και ένας πετρελαιοκινητήρας που αποδίδει 211 ίππους. Επίσης, στην αμερικάνικη αγορά διατίθεται και ένας 5λιτρος V8 με 375 ίππους.

Πηγή: autotriti.gr