Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η αναμενόμενη κορυφαία έκδοση της Ferrari 458, που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο επόμενο διάστημα, δεν θα ονομάζεται Scuderia αλλά Monte Carlo.

Με δεδομένο ότι η Ferrari 458 παρουσιάστηκε εδώ και τρία χρόνια, το 2009, εύλογα αναμένει κανείς να δει σύντομα μία πιο ισχυρή έκδοση, με βάση την πολιτική της ιταλικής εταιρίας.

Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τη συγκεκριμένη έκδοση να βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού, με διαφορετικό όμως όνομα από ότι είχαμε συνηθίσει. Αντί για το «λογικό» Scuderia, η κορυφαία 458 θα ονομάζεται πιθανότατα Monte Carlo.

Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, υπολογίζεται όμως το αυτοκίνητο να αποδίδει, μετά από επεμβάσεις των μηχανικών, γύρω στους 620 ίππους, 50 περισσότερους από τη στάνταρ έκδοση.

Αντίστοιχα περιμένουμε βελτιώσεις στην αεροδυναμική, καθώς και μείωση του βάρους, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων.

Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου, αν δεν πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, είναι αρκετά πιθανό να δρομολογηθεί για τον επόμενο Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης.

Πηγή: autotriti.gr