Τη δική της εκδοχή ηλεκτροκίνητου μοντέλου πόλης κατασκεύασε η δανέζικη ECOmove. Ο λόγος για το QBEAK με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Το κόμπακτ όχημα διαθέτει συρόμενες πόρτες, γυάλινη πανοραμική οροφή, ενώ πολλά τμήματά του είναι κατασκευασμένα από πλαστικό.

Το βάρος του αγγίζει τα 400 κιλά και οι μπαταρίες αρκούν για να διανύσει μέχρι και 300 χιλιόμετρα. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι τα 120χλμ/ώρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τροποποιήσεις που μπορούν να γίνουν με σκοπό να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε ιδιοκτήτη. Στο εσωτερικό του μπορούν να χωρέσουν μέχρι και 6 καθίσματα, τα οποία ωστόσο δύναται να αφαιρεθούν προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα του οχήματος.

Ανάλογη ευελιξία υπάρχει και στις συστοιχίες μπαταριών καθώς αφαιρούνται και μπορούν να εγκατασταθούν μέχρι και συνολικά 6. Κάθε «πακέτο» μπαταρίας 4.7 kWh τροφοδοτεί δύο ηλεκτρικά μοτέρ που συνολικά αποδίδουν 95 ίππους.

Όσο για το παρκάρισμα, ο ιδιοκτήτης δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς σε μήκος φτάνει τα 3 μέτρα. Η ευελιξία ενισχύεται με τη θέση του οδηγού να είναι στη μέση του οχήματος και μπορεί να βγει και από τις δύο συρόμενες πόρτες.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στη χρονιά.