Ακόμη μια ανανέωση για την υπάρχουσα γενιά του Mazda MX-5 θα γίνει, και οι πρώτες φωτογραφίες μόλις διέρρευσαν από ιαπωνικό περιοδικό.

Σύμφωνα με ιαπωνικό περιοδικό το οποίο διέρρευσε τις «σκαναρισμένες» φωτογραφίες που βλέπετε, το ανανεωμένο MX-5 έχει την κωδική ονομασία NC3, ενώ όπως δείχνουν οι εν λόγω φωτογραφίες θα έχει ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα, με πιο «γωνιακό» γκρίλ 5 σημείων το οποίο είναι περισσότερο καμπύλο στο πάνω μέρος του, και επανασχεδιασμένα περιγράμματα των φανών ομίχλης.

Στο ανανεωμένο μοντέλο η παθητική ασφάλεια για τους πεζούς αναμένεται να είναι αυξημένη, αφού σύμφωνα με μια από τις μικρότερες φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο, το MX-5 θα περιλαμβάνει μηχανισμό εκτίναξης του καπό σε περίπτωση επαφής με πεζό, ώστε να μειώνεται το ποσοστό τραυματισμού του.

Τέλος, νέοι χρωματισμοί αλλά και νέες ζάντες θα προστεθούν στα στοιχεία ανανέωσης του μοντέλου, ενώ εσωτερικά το ταμπλό αναμένεται ελαφρώς επανασχεδιασμένο, με νέα όργανα ενδείξεων. Αλλαγές σε μηχανικό επίπεδο δεν γνωρίζουμε εάν θα γίνουν, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή: autotriti.gr