Έχουμε δει αρκετές πτώσεις που τρομάζουν, πολλές εξαιτίας απίστευτων αιτίων, σε δρόμο και πίστα. Οι σκηνές που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του 5ου αγώνα του πρωταθλήματος Pirelli Superbike της Βραζιλίας, στην πίστα Interlagos.

Έχουν τραβηχτεί από την κάμερα που έφερε η Ducati του Carmelo Moraes, στον 7ο γύρο του αγώνα. Ο πρωταγωνιστής της σύντομης ταινίας μας ονομάζεται Edoardo Duller, φέρει το Νο 20 και συμμετείχε με την ομάδα Moto School Racing Team.

Προφανώς τρόμαξε όταν αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν σε πορεία σύγκρουσης με τον προπορευόμενο αναβάτη, δεν κατάφερε να αναζητήσει εναλλακτική γραμμή (όλα ξεκινούν από το βλέμμα…) και αναγκάστηκε να φρενάρει υπερβολικά.

Τόσο, που πήρε τον πίσω τροχό στην πλάτη, ολοκλήρωσε το ενστικτώδες endo του και κατέληξε να βροντήξει με ανησυχητική ορμή στην άσφαλτο. Ο Dulller διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκαν μόνον ελαφρά τραύματα σε ώμο και πόδι.

Ωστόσο ο κόπος του είχε κατά κάποιον τρόπο «αποτέλεσμα»: κατάφερε να αποφύγει το «μακάριο» συναθλητή μπροστά του, που μάλλον πολύ λίγο και πολύ αργοπορημένα αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που διέτρεξε.

Δείτε το βίντεο…