H χώρα μας φιλοξενεί στις Σέρρες από τις 28 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου τον 2ο Αγώνα του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Cross Country Rally Raid για το 2012.

Το Serres Rally που θα οργανωθεί για 2η φορά από την Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών και το Off Road Team θα είναι ο μεγαλύτερος αγώνας Rally Raid που έχει γίνει στην Ελλάδα, ενώ οι προδιαγραφές της διοργάνωσης θα βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, χάρη στην εμπειρία και στις διοργανωτικές περγαμηνές των συντελεστών του.

1.400 αγωνιστικά χιλιόμετρα με 1.020 από αυτά στις 10 ειδικές διαδρομές, σε 10 βουνά, σε 5 ημέρες, σε 3 νομούς και σε 2 μεγάλες πόλεις. Βουνοκορφές, πλαγιές, ποτάμια, δύσκολοι εγκαταλελειμμένοι δρόμοι, γρήγορες φλαταδούρες, καταπράσινα λιβάδια και off road περάσματα, λάσπη, άμμος και πέτρα, πυκνά δάση να κρύβουν τον ήλιο, παλιές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, συνθέτουν όλα μαζί ένα απίστευτο σκηνικό…

Στην ιστοσελίδα www.serresrally.com θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Πηγή: 4troxoi.gr