Ο Βραζιλιάνος πιλότος, Φελίπε Μάσα, μετά τα τέσσερα γκραν πρι έχει μόλις δύο βαθμούς, την ώρα που ο ομόσταβλός του, Φερνάντο Αλόνσο, βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η σκουντερία μετά το γκραν πρι στην πίστα της Βαρκελώνης, στο οποίο ο Μάσα τερμάτισε 15ος, έκανε μία ανάλυση για την πορεία του Βραζιλιάνου, παρουσιάζοντας την πτωτική απόδοσή του τα τελευταία χρόνια.

«Ο Βραζιλιάνος είχε καταφέρει να μαζέψει 49 βαθμούς στα τέσσερα πρώτα γκραν πρι πριν δύο χρόνια και 24 πέρυσι, ενώ φέτος έχει μόλις δύο. Στην Ισπανία ο Φελίπε ήταν άτυχος και κατά τη διάρκεια του αγώνα και στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά όλοι -και αυτός περισσότερο από τον καθένα- περιμένουν μία αλλαγή άμεσα, μόλις από το γκραν πρι του Μονακό, δεδομένου ότι για αυτόν είναι ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας, αφού ζει εκεί», ανέφερε η ανάλυση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου πιλότου λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η ανανέωση αυτού μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, εκτός και αν αλλάξει κάτι στην απόδοση του Μάσα.

Πηγή: sport-fm.gr