Η Land Rover παρουσίασε μια νέα εμφάνιση στο πρωτότυπο DC100, το οποίο αποτελεί τη δεύτερη γενιά του Defender και θα βρίσκεται στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Η Land Rover βρίσκεται υπό την διεύθυνση της ινδικής εταιρείας Tata Motors. Έτσι, τα νέα αφεντικά της βρετανικής εταιρείας πρόσφεραν μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να αντικρίσουμε στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Το μυώδες και άγριο 3θυρο πρωτότυπο DC100, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Φρανκφούρτη, είναι ανανεωμένο από όλες σχεδόν τις οπτικές γωνίες και αποτελεί σύμφωνα με την εταιρεία τη συνέχεια του απερχόμενου Defender. Το πρωτότυπο έχει βαφτεί σε επετειακά χρώματα, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της εταιρείας.

Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος παραμένει ένα στοιχείο που έχει κρατήσει από τον προκάτοχό του, ενώ έχουν τοποθετηθεί μικροί πρόβολοι.

Η δεύτερη γενιά του Defender λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2015 και μέχρι τότε θα το συναντήσουμε σε αρκετές εκθέσεις αυτοκινήτων σε μορφή πρωτότυπου.

Τέλος, στο περίπτερο της Land Rover του Σαλονιού της Νέας Υόρκης θα βρίσκεται και το νέο Evoque σε «ανοιχτή» πρωτότυπη έκδοση.

Πηγή: autotriti.gr