Το ερωτηματικό αφορά το κατά πόσον ανεπίσημες είναι οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε, καθώς είναι γνωστή η τακτική της Triumph να διαρρέει φωτό των μελλοντικών μοντέλων της για να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον του
κοινού.

Η σειρά αυτών των φωτογραφιών που σάς παρουσιάζουμε έχει αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου και αδιάφορα από την προέλευσή τους, δείχνουν καθαρά το πώς θα είναι το επόμενο μοντέλου του επιτυχημένου streetfigher της Triumph.

Στα χνάρια του μεγάλου αδερφού Speed Triple που ανανεώθηκε φέτος, το Street Triple του 2013 διατηρεί τα χαρακτηριστικά λοξά ρομβοειδή φώτα του, ενώ φορά και την κρεμασμένη κάτω από το κάρτερ, κοντή εξάτμιση. Ανανεωμένο είναι το ψαλίδι και η σχεδίαση λεπτομερειών των πλαστικών μερών.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης της μοτοσυκλέτας. Πάντως τα επίσημα έγγραφα που έχει υποβάλει η εταιρεία στο Συμβούλιο Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης της Καλιφόρνια, αναφέρουν ότι η μοτοσυκλέτα εκπέμπει τους ίδιους ρύπους με το μοντέλο 2012.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο κινητήρας του νέου Speed Triple δεν θα έχει αλλαγές ή ότι η Triumph κατάφερε να αποσπάσει λίγη περισσότερη ιπποδύναμη χωρίς να αυξηθούν οι εκπεμπόμενοι ρύποι. Περισσότερα μόλις διαρρεύσουν οι επόμενες «ανεπίσημες» φωτογραφίες του νέου μοντέλου.