Η ώρα της ανανέωσης ήρθε για το 107. Το μίνι μοντέλο της Peugeot απέκτησε πιο μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση, με αλλαγές κυρίως στο εμπρός άκρο του. Συνολικά υιοθετεί το νέο σχεδιαστικό ύφος της γαλλικής φίρμας, με look που είναι απλό και εκλεπτυσμένο.

Επιπλέον, η γκάμα των χρωμάτων ενισχύεται με την προσθήκη ενός νέου αποκλειστικού χρώματος Plum, που είναι μοντέρνο και ελκυστικό, και ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του. Ανάλογα την έκδοση, το 107 θα μπορεί πλέον να αποκτηθεί και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Eνδιαφέρουσες είναι και οι αλλαφές στο εσωτερικό του ανανεωμένου 107. Συγκεκριμένα, εκεί συναντάμε νέους συνδυασμούς χρωμάτων και επενδύσεων στις ταπετσαρίες αλλά και επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία όπως τα 2 επιπλέον ηχεία στο ηχοσύστημα, λειτουργία PC Bluetooth και δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

Τέλος, σε επίπεδο κινητήρων, το 107 θα συνεχίσει με το πολύ καλό μοτέρ του 1,0 λίτρου σε δύο εκδόσεις, μια με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και μία κιβώτιο 5 σχέσεων two-tronic. H «είδηση» στην προκειμένη περίπτωση είναι πως το μοτέρ αυτό απέκτησε ακόμα πιο οικολογικό προφίλ, με μειωμένες εκπομπές CO2 που διαμορφώνονται πλέον σε 99 και 104 γρ./χλμ. για την έκδοση με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο αντίστοιχα. Ουσιαστικά δηλαδή για το 107 με χειροκίνητο κιβώτιο δεν θα χρειάζονται τέλη κυκλοφορίας.

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Peugeot 107 στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται σε λίγο καιρό.

Πηγή: autotriti.gr