Nέα στοιχεία σχετικά με το επόμενης γενιάς Passat ήρθαν στο φως. Το επόμενο μεσαίο VW αναμένεται το 2014 με καινοτομίες σε διάφορους τομείς όπως π.χ. έξυπνες λύσεις για τη μείωση του συνολικού του βάρους.

Οι περισσότερες εταιρείες σήμερα επενδύουν σημαντικά ποσά ώστε τα επόμενά τους μοντέλα να έχουν μειωμένο βάρος. Αυτό φυσικά προσφέρει κατά κύριο λόγο στον έλεγχο της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2. Σε αυτή τη λογική κινείται φυσικά και η Volkswagen, η οποία ετοιμάζει μεταξύ άλλων και το επόμενο Passat.

Η νέα γενιά του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου αναμένεται στην αγορά στα τέλη του 2013 ή μέσα στο 2014 και οι μέχρι τώρα πληροφορίες το θέλουν να ενσωματώνει πολλές έξυπνες εφαρμογές και εξελιγμένα υλικά που θα το καταστήσουν σημαντικά πιο ελαφρύ σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Φυσικά είναι νωρίς για να μιλήσουμε με ασφάλεια σχετικά με τα μηχανικά του σύνολα, ωστόσο αναφορές από τη Γερμανία θέλουν τη VW να εξελίσσει μια υβριδική έκδοση του μεσαίου της μοντέλου, με τεχνολογία plug-in για φόρτιση των μπαταριών και σε μπρίζα.

Πηγή: autotriti.gr