Τις τιμές του ανανεωμένου Fiat Strada ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Το δημοφιλές Pick-Up θα προσφέρεται με μακριά ή κοντή καμπίνα και το κόστος αγοράς του ξεκινά από τα 14.700 ευρώ.

Το δυναμικό ελαφρύ ημιφορτηγό της Fiat Professional έχει καταφέρει να σημειώσει μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία και στην ελληνική αγορά χάρη στις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες, το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης και φυσικό τον ελαστικό πετρελαιοκινητήρα του.

Ο 1,300άρης Multijet αποδίδει ισχύ 85 ίππων και ροπή 200 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις στο Strada. Παράλληλα η μέση κατανάλωση καυσίμου του περιορίζεται στα 4,8 λτ./100 χλμ. (για κύκλο κίνησης εκτός της πόλης) με τις εκπομπές ρύπων του να μην υπερβαίνουν αντίστοιχα τα 126 gr CO2 ανά χιλιόμετρα.
Όπως προαναφέραμε το Strada έχει συνολικό μήκος αμαξώματος 4.445 χλστ. και το μεταξόνιο του ορίζεται στα 2.718 χλστ. Οι εν λόγω διαστάσεις συμβάλλουν στην πολύ καλή ευελιξία του εντός της πόλης ενώ σε ότι αφορά στις καμπίνες, οι επιλογές περιλαμβάνουν μια κοντή και μια μακριά.

Στις εκδόσεις με μακριά καμπίνα, το μήκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται στα 1.393 χλστ. και το πλάτος στα 1.220 χλστ. (1.070 χλστ. μεταξύ των θόλων). Οι εκδόσεις με κοντή καμπίνα επιβατών προσφέρουν χώρο φόρτωσης με μήκος 1.693 χλστ. Σε κάθε περίπτωση η απόσταση του δαπέδου της καρότσας από το έδαφος ορίζεται στα 605 χλστ. ενώ το ωφέλιμο φορτίο ορίζεται στα 705 κιλά (κοντή καμπίνα) ή στα 685 κιλά (μακριά καμπίνα).

Οι νέες τιμές του Strada

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας, το κόστος αγοράς του Strada διαμορφώνεται ως εξής:

-Strada 1,3 Multijet Working
(κανονική καμπίνα) από 14.700€
-Strada 1,3 Multijet Trekking (μακριά καμπίνα) από 15.400€
-Strada 1,3 Multijet Working (διπλή καμπίνα) από 15.400€
-Strada 1,3 Multijet Adventure μακριά καμπίνα) από 17.000€
-Strada 1,3 Multijet Adventure (διπλή καμπίνα) από 17.500€

Οι εκδόσεις Working περιλαμβάνουν στο βασικό τους εξοπλισμό στοιχεία όπως ABS, υδραυλικό και ρυθμιζόμενο τιμόνι, immobilizer, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, αερόσακο οδηγού- συνοδηγού κ.ά.

Οι εκδόσεις Trekking προσφέρουν επιπλέον ηλεκτρικούς καθρέπτες, προβολείς ομίχλης, διαμήκεις μπάρες οροφής και προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος.

Οι εκδόσεις Αdventure προσφέρουν επιπλέον των εκδόσεων Trekking στοιχεία όπως ο κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό και διάφορες «πινελιές Adventure» στην εξωτερική εμφάνιση του οχήματος.
Προαιρετικά η Fiat Professional προσφέρει μια πληρέστατη γκάμα εξοπλισμού που περιλαμβάνει στοιχεία όπως κάλυμμα χώρου φόρτωσης, δερμάτινο σαλόνι, ανοιγόμενη ηλιοροφή, ράδιο-CD κ.ά.

Ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης

H Fiat Professional προσφέρει ορισμένα εξαιρετικά ευέλικτα και ελκυστικά προγράμματα χρηματοδότησης με Strada στα οποία προβλέπονται και σημαντικές εκπτώσεις επί της τελικής τιμής αγοράς του.
Πιο συγκεκριμένα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το Strada εξοφλώντας το τοις μετρητοίς προβλέπεται έκπτωση 950€.

Με την προκαταβολή ύψους 20%- 30% της αξίας του οχήματος και εξόφληση του υπολοίπου ποσού σε 30- 72 δόσεις με επιτόκιο 8,15%, προβλέπεται έκπτωση ύψους 1.750€.

Τέλος αποκτώντας το Strada με 10% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 60 δόσεις με ετήσιο επιτόκιο 4,9% προβλέπεται έκπτωση ύψους 950€.

Πηγή: Autotritipro.gr