Το Johnnie Walker Red Label ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το διαγωνισμό “Step Inside The Circuit” που έτρεξε στην ελληνική σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook, καθώς και σε επιλεγμένα νυχτερινά σημεία διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα.

Οι νικητές, Ιωάννης Κούμπιος από τη Ρόδο και Αθανάσιος Ζάχος από την Αθήνα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ως VIP επισκέπτες το παγκοσμίου φήμης Grand Prix στο Μονακό και να ζήσουν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο πολυτέλεια. Το συγκεκριμένο Grand Prix αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν και το Johnnie Walker Red Label στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Vodafone Mclaren Mercedes, έδωσε την ανεπανάληπτη ευκαιρία στους 2 τυχερούς να συναντήσουν από κοντά τους οδηγούς καθώς και την υπόλοιπη ομάδα στο φυσικό της περιβάλλον.

Οι νικητές, κατά την άφιξή τους στη Νίκαια, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμειναν. Επισκέφτηκαν το Vodafone McLaren Mercedes Brand Centre ενώ είδαν από κοντά την προετοιμασία των αυτοκινήτων και της ομάδας πριν από τον αγώνα. Γνώρισαν τους οδηγούς Lewis Hamilton και Jenson Button ενώ παρευρέθηκαν και σε κάποια από τα πολλά VIP parties που διοργανώνονται το Σαββατοκύριακο των αγώνων στο Πριγκιπάτο. Το αποκορύφωμα ήταν η παρακολούθηση του Grand Prix εν πλω, από ένα πολυτελές γιωτ στη μαρίνα του Μόντε Κάρλο.

Οι νικητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι: «Αυτή η μοναδική συναρπαστική ευκαιρία που μας δόθηκε από το Johnnie Walker Red Label, το πιο δυναμικό ουίσκι, θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Η γνωριμία με τους καλύτερους οδηγούς της F1, Lewis Hamilton και Jenson Button καθώς και η βόλτα μας στο Paddock, όπου είδαμε την προετοιμασία της ομάδας πριν τον αγώνα ήταν εμπειρία ζωής».