Ο ιταλικός οίκος Panzani Design αποκάλυψε τη Jaguar S Type μετά από μια σειρά βελτιώσεων στην οποία έχουν υποβάλει το βρετανικό μοντέλο, έχοντας δανειστεί πολλά στοιχεία από την Vintage GT.

Αν και ο οίκος βελτιώσεων δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το δημιούργημά του, εν τούτοις με βάση τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας να αναφέρουμε πως υπάρχει ένα πλήρες body kit και αεροδυναμικό για την S Type που περιλαμβάνει φαρδύτερους εμπρός και πίσω θόλους των τροχών, νέες πλαϊνές ποδιές, εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένες φώτα ημέρας LED, και ένα νέας σχεδίασης καπό με μεγάλα ανοίγματα φυσικού αερισμού.

Το πίσω μέρος της Panzani Jaguar S-Type είναι σχεδόν πλήρως επανασχεδιασμένο με ένα νέο πορτμπαγκάζ κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και ένα τεράστιο διαχύτη. Επίσης επανασχεδιασμένες είναι οι απολήξεις της εξάτμισης.

Είναι προφανές η Panzani Jaguar S Type «κάθεται» σε φαρδύτερους τροχούς και ελαστικά σε σύγκριση με την πρωτότυπη S Type ενώ όλα δείχνουν πως το αυτοκίνητο έχει χάσει αρκετό βάρος χάρη στα ελαφρά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, όπως είναι και το καπό από ανθρακονήματα.

Το εσωτερικό της Jaguar S Type από Panzani διαθέτει μια παραγγελία δερμάτινη ταπετσαρία, ένα προσαρμοσμένο αθλητισμό τιμόνια και διάφορα ένθετα του άνθρακα.

Πηγή: auto24.gr