Ο αντιπρόεδρος της Toyota στην Αυστραλία ξεκαθάρισε ότι το GR Supra όχι μόνο δεν έχει πεθάνει, αλλά αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερο και σε διαφορετική μορφή, βάζοντας τέλος σε διάφορα σενάρια που υποστήριζαν το αντίθετο.

«Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο διακοπής της μάρκας. Η ονομασία Supra υπάρχει εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να φέρει βαριά και μεγάλη κληρονομιά. Είναι μια απίστευτα σημαντική μάρκα», είπε ο Sean Hanley, αντιπρόεδρος της Toyota Australia.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CARBUZZ τα σενάρια για διακοπή του Toyota GR Supra ξεκίνησαν επειδή παρασκευάζεται από κοινό με την BMW Z4 σε ένα εργοστάσιο στην Αυστρία που ανήκει στη Magna Steyr.

Ωστόσο, το όχημα πρόκειται να συνεχίσει να κυκλοφορεί, αλλά σε άλλη μορφή, με διάφορες προτάσεις να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται και είναι το πιο ακραίο, αλλά όχι και τελείως απίθανο, είναι το Supra να αποκτήσει τη δική του μάρκα, ώστε να κυκλοφορήσει σε περισσότερα μοντέλα και εκδόσεις.

Ορισμένοι υποστήριξαν αυτή τη θεωρία λόγω της λέξης «μάρκα» που χρησιμοποίησε ο Hanley για να χαρακτηρίσει το όχημα.

Επίσης, έφεραν ως παράδειγμα το Mustang που έχει λύσει τα χέρια της Ford και δεν επιβαρύνει σημαντικά την παραγωγή της εταιρείας, δίνοντας χώρο και σε άλλα μοντέλα της να κυκλοφορήσουν παράλληλα στην αγορά.

Μέχρι στιγμής όμως, κανείς δεν γνωρίζει τα σχέδια της Toyota για το μέλλον, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψει, καθώς ποντάρει αρκετά σε αυτά.