Η Mansory παρουσίασε μια νέα ισχυρή έκδοση του Audi RS7 και το αποτέλεσμα μοιάζει εκπληκτικό, καθώς θα μπορεί να ανταγωνιστεί ή και να ξεπεράσει μια plug-in υβριδική Lamborghini Revuelto.

Παράγοντας 1.036 ίππους και με ροπή που εκτιμάται στα 885 lb-ft, εμφανίζεται ανώτερη από τη Revuelto που αποδίδει 1.001 ίππους με τη βοήθεια τριών ηλεκτροκινητήρων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το αμάξι αναβαθμίστηκε σε ζητήματα που αφορούν την εμφάνιση, ώστε το στυλ να ταιριάζει περισσότερο με τις επιδόσεις του. Μη βαμμένα σφυρήλατα πρόσθετα εξαρτήματα από ανθρακονήματα με πορτοκαλί πινελιές εμφανίζονται σε όλο το sedan, συμπεριλαμβανομένων των μπροστινών splitters, των canards, των τροχών και του πίσω προφυλακτήρα.

Επιπλέον, στην καμπίνα κυριαρχεί το πορτοκαλί ως χρώμα, ενώ περιέχει τυπωμένα διακοσμητικά με χρυσές πινελιές, επενδύσεις στο πορτμπαγκάζ και έναν ουρανό με αστέρια, κάτι που συνήθως συναντάται στα μοντέλα της Rolls-Royce.

Ωστόσο, η Mansory δεν απαρίθμησε τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις και ιδιαίτερα όσες αφορούν το τεχνολογικό σκέλος, έγραψε δημοσίευμα του CARBUZZ. Παραδείγματος χάριν, κανείς δεν γνωρίζει αν θα βασίζεται σε twin-turbo V8, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδεχομένως θα περιέχει ένα νέο ζεύγος υπερσυμπιεστών και σύστημα εξάτμισης.

Επίσης, δεν αποκαλύφθηκαν στοιχεία για τις επιδόσεις, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα είναι ταχύτερο από το σπριντ 3,3 δευτερολέπτων του stock RS7 Performance από τα 0-100 km/h.

Ακόμα, άγνωστη παραμένει και η τιμή, με εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα ξεπερνά τα 128.600 δολάρια, ποσό που πρέπει να δαπανήσει κάποιος για να αποκτήσει το 2024 RS7 Performance.