Από τις 16 Σεπτεμβρίου, ο Christian Stein θα αναλάβει τη θέση του Chief Communications Officer στο Renault Group, αντικαθιστώντας τη Stéphanie Cau, η οποία αποχωρεί από την εταιρεία. Θα αναφέρεται στον Luca de Meo, CEO του Renault Group, ενώ θα είναι υπεύθυνος επικοινωνίας για όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου.

Βασιζόμενος στην εκτεταμένη εμπειρία του στον κλάδο, ο Christian Stein θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στη συνέχιση της μετατροπής του RenaultGroup στην πιο προοδευτική ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Christian Stein ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στην PSA, όπου έμεινε μέχρι το 2011, στο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ. Το 2011, εντάχθηκε στον Όμιλο Volkswagen ως Παγκόσμιος Διευθυντής Μάρκετινγκ της Seat, προτού αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Παγκόσμιας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων για τηSeat S.A. και τις μάρκες Seat και Cupra από το 2015.Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στο εξωτερικό, ο Christian Stein επέστρεψε στη Γαλλία, το Νοέμβριο του 2020, όταν και εντάχθηκε στο RenaultGroup ως Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, προτού πάρει διευθυντικές θέσεις στην Ampere, το Νοέμβριο του 2023.