Η Acura ανακοίνωσε ότι το νέο RDX του 2025 είναι διαθέσιμο στους αντιπροσώπους της και προσφέρεται στην τιμή των 44.700 δολαρίων, ενώ διαθέτει και πολλές αναβαθμίσεις στο πλαίσιο του MY2025 RDX facelift.

Κυκλοφορεί σε πέντε εκδόσεις με τετρακύλινδρο κινητήρα. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 2,0 λίτρων παρέχει αποδόσεις με 272 ίππους και 280 χλγμ. ροπής.

Με βάση δημοσίευμα του CARBUZZ το RDX διαθέτει ζάντες 19 ιντσών βαμμένες σε Berlina Black. Στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα έχει επανασχεδιαστεί για να είναι πιο διαισθητική, με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και μεγαλύτερες ποτηροθήκες.

Επίσης, μια οθόνη αφής 10,2 ιντσών βρίσκεται στο επίκεντρο και προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Ακόμη, προσφέρονται δύο πακέτα αναβάθμισης, τα Advance και A-Spec. Αναλόγως το πακέτο που θα διαλέξει κάποιος, εξασφαλίζει μια πλήρη δερμάτινη ταπετσαρία, βελτιωμένο εσωτερικό φωτισμό περιβάλλοντος για την κεντρική κονσόλα και φωτιζόμενους κώνους ηχείων στις πόρτες με νέες γρίλιες με «όξινη χάραξη».

Στον τομέα της ασφάλειας, το RDX του 2025 είναι εξοπλισμένο με πολλά χαρακτηριστικά ως μέρος της σουίτας ασφαλείας AcuraWatch.

Αυτά περιλαμβάνουν υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, προσαρμοζόμενο cruise control, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, σύστημα πέδησης μετριασμού σύγκρουσης, μετριασμό αλλαγής οδοστρώματος και άλλα.