Η Lexus ανακοίνωσε ότι το μεσαίου μεγέθους SUV RX του 2025 θα προσφέρεται σε νέα έκδοση, που θα περιλαμβάνει πιο σκοτεινά χρώματα.

Συγκεκριμένα, θα έχει δύο εμφανίσεις με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Black Line Special Edition, που θα είναι διαθέσιμη μόνο για το RX 500h. Μάλιστα, η εταιρεία σχεδιάζει να πουλήσει μόνο 500 μοντέλα.

Κατά τα άλλα το όχημα παραμένει αμετάβλητο, ενώ θα αποκτήσει και έναν στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Επίσης, με το βενζινοκίνητο RX 350 και το υβριδικό RX 350h οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα για το νέο επίπεδο εξοπλισμού F Sport Design.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CARBYZZ, η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ το RX θα τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων με 275 ίππους, ο οποίος αποδίδει 317 κιλά ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.

Η Lexus αναμένει ότι το RX 350 θα αποδίδει 22/29/25 mpg city/highway/combined με κίνηση στους εμπρός τροχούς και 21/28/24 mpg με AWD (οι επίσημες βαθμολογίες EPA δεν είναι ακόμη διαθέσιμες).