Η Rosie Huntington – Whiteley ανεβάζει συχνά στο Instagram τα outfits που δημιουργεί στην καθημερινότητά της. Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret και ιδρύτρια της εταιρείας Rose Inc, επιλέγει ως επί το πλείστον να φορέσει μπεζ τόνους, καταφέροντας ωστόσο με τους συνδυασμούς που κάνει στη χρωματική παλέτα των ουδέτερων χρωμάτων, να αναδείξει όλα τα κομμάτια.

Οι επιλογές της αποτελούν οδηγό για όλες όσες αγαπούν τη μινιμαλιστική κομψότητα, γι’ αυτό τις φορές που δεν ξέρω τι να βάλω, μπαίνω στο Instagram της και κλέβω αναίσχυντα ιδέες. Δείτε παρακάτω τις καλύτερες εμφανίσεις της και μη διστάσετε να τις δοκιμάσετε και εσείς!

Καμία δεν έχασε ποτέ με black & white. Για αυτήν την εμφάνιση, η Rosie Huntington – Whiteley συνδύασε το maxi φόρεμά της με λευκό παλτό. Είναι η απόλυτη επιλογή για τις απογευματινές σας βόλτες.

Φέτος δεν θα σταματήσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας pumps που αναβαθμίζουν ακόμα και το καθημερινό τζιν. Ένα λευκό oversized σακάκι με ένα μπεζ κορμάκι από μέσα είναι super συνδυασμός για το γραφείο.

Η τζιν μακριά φούστα είναι must για τη φετινή σεζόν. Το μοντέλο εδώ έπαιξε με τις αποχρώσεις του καφέ συνδυάζοντας το μπεζ πουλόβερ με καφέ δερμάτινο τζάκετ και σκούρα καφέ φούστα. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια ζώνη που θα τονίσει τη μέση σας.

To total black δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας. Εδώ πρωταγωνιστής είναι το little black dress το οποίο η Rosie Huntington – Whiteley συνδύασε με μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες. Πιάστε τα μαλλιά σας σε χαμηλό κότσο για να πετύχετε ένα ακόμα πιο glam look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!