Η… παρέα του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει καθώς μετά τους φίλους του Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα που συμφώνησαν με την Ίντερ, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο ανέπτυξε καλή σχέση – αν και δεν ήταν αναμενόμενο – φέρεται να βρίσκεται καθ’ οδόν για τη Φλόριντα: ο Σέρχιο Ράμος.

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες επικών μονομαχιών στα ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος έγιναν καλοί φίλοι στα δύο προηγούμενα χρόνια που αμφότεροι φόρεσαν τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Τώρα, ο 37χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «SPORT» απέχει ένα βήμα από το να δώσει τα χέρια με την Ίντερ Μαϊάμι και να ενσωματωθεί κι εκείνος στο πρότζεκτ της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Σέρχιο Ράμος, δε, παράλληλα εξετάζει προτάσεις που έχει από τη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτές δεν φαίνεται να τον πείθουν, ενώ από την άλλη παρουσιάζεται ενθουσιασμένος με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του MLS και την προοπτική να αγωνιστεί στις ΗΠΑ. Στο μεταξύ, διαψεύστηκαν από το περιβάλλον του και οι φήμες πως του έκανε πρόταση η Σεβίλλη για να επιστρέψει στην ομάδα απ’ όπου άρχισε την καριέρα του.

Σε επαφές με τους Ινιέστα και Λουίς Σουάρες

Πριν από μερικά 24ωρα, δε, η Ίντερ Μαϊάμι αγόρασε για 150.000 δολάρια από τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς μια έξτρα θέση ξένου παίκτη. Παράλληλα, ο σύλλογος δουλεύει για να παραχωρήσει και κάποιους από τους μη Αμερικανούς που δεν υπολογίζονται για βασικοί ώστε να ενισχύσει το ρόστερ και με άλλους… φίλους του Λιονέλ Μέσι.

Πιο συγκεκριμένα φέρεται να βρίσκεται επαφές με τον Ανδρές Ινιέστα. Ο 38χρονος Ισπανός μέσος είναι ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ιαπωνική Βίσελ Κόμπε και ενδιαφέρεται πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ. Επίσης, η Ίντερ Μαϊάμι προσπαθεί να πάρει και τον «κολλητό» του Μέσι, τον Λουίς Σουάρες, από τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο. Είναι, δε, τόσο έντονο το… μαρκάρισμα που ο προπονητής της ομάδας Ρενάτο Γκαούτσο τις προηγούμενες ώρες ξέσπασε σε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: «Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το σίριαλ για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω».