Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει τις δοκιμές του και τον Ελ Αραμπί να είναι «καυτός» σκοράροντας δύο φορές, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τη Σλοβάτσκο σε φιλικό αγώνα στην Αυστρία παρουσία περίπου 100 οπαδών του, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα κατά του Κώστα Σλούκα λόγω της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με στόχο να είναι έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των επίσημων αγώνων και ο προπονητής τους έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ήρθαν και τα δύο γκολ.

Στο 30′ οι Βρουσάι και Μπιέλ συνεργάστηκαν ωραία και τελικά ο Ελ Αραμπί ήταν αυτός που τελείωσε τη φάση για το 1-0, με τον Μαροκινό να σκοράρει και στο 45′ για το 2-0 μετά την ωραία πάσα του Φορτούνη. Επιθετικά, επομένως, τα πράγματα ήταν καλά για τον Ολυμπιακό, αλλά αμυντικά όχι και τόσο, υπό την έννοια πως χρειάστηκε να επέμβει ο Τζολάκης σε ορισμένες φάσεις για να μην σκοράρουν και οι αντίπαλοι.

Αυτό, τελικά, η Σλοβάτσκο το έκανε με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48′ με το σουτ του Γιουρόσκα, με το 2-1 να παραμένει ως το τέλος του αγώνα, τον Μαρτίνεθ να κάνει πολλές αλλαγές και τους περίπου 100 οπαδούς των Ερυθρόλευκων στις εξέδρες να ασχολούνται με τον Σλούκα και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, φωνάζοντας διάφορα…

Ολυμπιακός: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόι, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιέλ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Ζινερνάγκελ) και Ελ Αραμπί (65′ Μπουτούτσι).