Ο Νίκος Αλέφαντος συμβουλεύει τον Γιάννη Φετφατζίδη και μέσα από τη στήλη του λέει στο νέο αστέρι να αποφύγει τις… τραγουδίστριες, να καταφέρει να γίνει ο «φαουλίστας» και ο «πεναλτίστας» που λείπουν από τον Ολυμπιακό και του δείχνει το δρόμο για την ποδοσφαιρική εξέλιξη, σε μια «έκθεση» που περιλαμβάνει ακόμη και οδηγό για το σεξ.

«Μη βάλεις στο στόμα σου τσιγάρο και μη γνωρίσεις το ποτό. Υπόδειγμα εξωγηπεδικής ζωής είναι ο Μέσι. Ποτέ δεν έχει μπλέξει, ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα, δεν κάνει καραγκιοζιλίκια όπως άλλοι… Είναι πολύ προσεκτικός στη ζωή του. Γι’ αυτό και κάθε χρόνο εμφανίζεται καλύτερος στα γήπεδα. Έχει μια κοπελίτσα, τους είδα το καλοκαίρι που τους έδειχναν τα ΜΜΕ σε ένα ενυδρείο με κάτι δελφίνια, σεμνός είναι, έχει πέσει με τα μούτρα στο ποδόσφαιρο, καλός χαρακτήρας.

• Θα προσέχεις σαν τα μάτια σου τη φυσική σου κατάσταση. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Εγώ ακόμα σε αυτήν την ηλικία, και όμως τρέχω κάθε μέρα 4-5 χιλιόμετρα και κολυμπάω! Πάμπολλοι με έχουν δει να τρέχω, όλα τα χρόνια κάθε μέρα τρέχω, μου έχει γίνει συνήθεια, εκτόνωση, χωρίς αυτό δεν μπορώ. Γι’ αυτό και έχω καλή υγεία.

• Ο Φετφατζίδης είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει το στιλ του Μέσι. Το στιλ λέω. Το αριστερό του πόδι είναι καλλιτεχνία. Και έχει ταχύτητα με τη μπάλα στα πόδια, είναι «υδραυλικός», έχει φαντασία. Έχει εκπληκτική απαλλαγή απ’ τον αντίπαλο. Μπορεί να ξεκινάει απ’ τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως ο Μέσι», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Αλέφαντος στην «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα…

Διαβάστε αναλυτικά στο katimagiko.gr όλες τις συμβουλές προς το νέο αστέρι του Ολυμπιακού με τον… μοναδικό τρόπο του πολύπειρου προπονητή.