«Ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό του Σαββάτου, ήταν καλύτερος αντίπαλος, στο α’ μέρος εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, τον χώρο στην πλάτη της άμυνας του, κάναμε πολλές φάσεις και πετύχαμε ένα γκολ. Ήμασταν οργανωμένοι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σάντος

Ο Πορτογάλος στάθηκε στην εικόνα της επανάληψης, ενώ τόνισε πως το αυτογκόλ προήλθε από αδράνεια και ατυχία «Μετά το ημίχρονο οι Ισραηλινοί ανέβηκαν, χάσαμε έλεγχο και  τους επιτρέψαμε να ανεβάσουν απόδοση. Κάπου εκεί οπισθοχωρήσαμε, μας δημιούργησαν ρήγματα, και το γκολ προήλθε από αδράνεια και άτυχη στιγμή του ποδοσφαιριστή. Αντιδράσαμε γρήγορα, πετύχαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και μετά από ένα έντονο ματς κερδίσαμε δίκαια. Έχουμε χρόνο στα φιλικά να διορθώσουμε τα λάθη για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Μέλι έσταξε για τον Γιάννη Φετφατζίδη, για τον οποίο και σχολίασε: «Ώριμος με μεγάλη προσωπικότητα. Κάνει εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις και το βγάζει και στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί τα πόδια στο έδαφος, να συνεχίσει τη δουλειά και πιστεύω πως είναι κάτι πάρα πολύ καλό».

Πηγή: gazzetta.gr