Ένας γείτονας του Λιονέλ Μέσι στη Φλόριντα των ΗΠΑ ισχυρίζεται πως το σπίτι του πλέον είναι πιο ακριβό κατά 22 εκατομμύρια ευρώ μόνο και μόνο επειδή μένει δίπλα στον Αργεντινό σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι και κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Από την… προσγείωση του Λιονέλ Μέσι στο MLS δεν έχει επωφεληθεί μονάχα ο ίδιος που βάζει δεκάδες – ίσως και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό του – ή και η λίγκα που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης και πώλησης εισιτηρίων και εμπορικών προϊόντων. Κερδισμένος βγήκε κι ένας γείτονάς του που μένει δίπλα του στο Φορτ Λόντερντέιλ, στη γειτονιά που απέκτησε τη νέα του έπαυλη ο Αργεντινός, αξίας 7,5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Μπετ Ντέιβιντ, υποστηρίζει πως η αξία του σπιτιού του αυξήθηκε κατά 22 εκατομμύρια δολάρια από τότε που μετακόμισε ο Μέσι στην κοινότητα. «Ο Μέσι μόλις μετακόμισε ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου. Όλοι θέλουν να είναι στην κοινότητά μας. Είναι μια περιφραγμένη κοινότητα σε ένα νησί με μόνο έναν δρόμο για να πας, πολύ ασφαλής, πολύ προστατευμένη. Θεού θέλοντος, εξακολουθεί να είναι», τόνισε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Μάλιστα ο επιχειρηματίας έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για το εσωτερικό του σπιτιού του επιθετικού της Ίντερ Μαϊάμι, το οποίο περιλαμβάνει δέκα υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, ιταλική κουζίνα, πισίνα, γυμναστήριο και σπα.