Μια νέα σχέση με τους πολίτες εγκαινιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλώντας όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας να το κάνουν μέσω του isyriza.gr.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει:

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους», προσθέτει.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη», ενώ επαναλαμβάνει το κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη «για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας», να μπουν στο isyriza.gr/opinion_form.

«Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει», καταλήγει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε περιοδεία που πραγματοποίησε χθες στην Πρέβεζα, συναντήθηκε με υγειονομικούς από το νοσοκομείο της πόλης, όπου και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την πολιτική της στον τομέα της υγείας

Ζητώντας όμως από τους εργαζόμενους να του αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους προέτρεψε να μη φοβούνται, να μιλήσουν ανοικτά και πως «αν κάποιος διανοηθεί να σας πει κάτι, θα τους ξεσκίσω».

Πηγή: ΑΠΕ