Αύριο Παρασκευή, 29/3 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κατώτατο μισθό.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Αύριο, Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 11:00 θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό Συμβούλιο. Για τα θέματα της συνεδρίασης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

Όπως ήταν γνωστό το υπουργικό συμβούλιο ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Τετάρτη με κύριο θέμα την ανακοίνωση της νέας αύξησης του κατώτατου μισθού αλλά μετατέθηκε λόγω της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που ολοκληρώνεται σήμερα με την ψηφοφορία στη Βουλή.

Δεν θα μεταβεί στις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Δεν θα μεταβεί τελικά στις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός, είπε εππίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, «για την καθιερωμένη εκδήλωση για την 25η Μαρτίου. Δεδομένου ότι την επόμενη Παρασκευή αρχίζει το συνέδριο της ΝΔ και θα ξεκινήσει με ομιλία του πρωθυπουργού και οι ημερομηνίες δεν συνδυάζονται αυτό δεν κατέστη εφικτό να παραστεί σε αυτή την γιορτή. Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, είπε ακόμα.