Μετά την τεράστια παγκόσμια επιτυχία της παράστασης- αφιερώματος στην Εντιθ Πιαφ  «Πιάφ, μια ζωή σε ροζ και μαύρο», οι Ζακ Πεσις, Νάταλι Λέρμιτ και και Ορέλιαν Νόελ, παρουσιάζουν την καινούργια μουσικοθεατρική παράσταση, αφιέρωμα στον Jacques Brel με τίτλο «Μπρελ, από τις Βρυξέλλες στις Μαρκησίες».

Μια ιστορία για τη ζωή του θρυλικού Ζακ Μπρελ, γεμάτη πάθος, έρωτες και χιούμορ, που έγραψε και διηγείται ο Ζακ Πεσίς. Μια μουσική βιογραφία που διηγείται τη μοίρα έξω από τα συνηθισμένα του γιού ενός «εμπόρου χαρτονιού», που διάλεξε να γίνει «έμπορος τραγουδιών».

Η καταπληκτική Ναταλί Λερμίτ, μια από της πιο όμορφες φωνές της Γαλλίας, ερμηνεύει, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, τα διαχρονικά τραγούδια του μεγάλου τραγουδοποιού, που έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους και τα τραγούδια του έχουν συμπεριλάβει στο ρεπερτόριό τους τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου πενταγράμμου όπως η Nina Simone, David Bowie, Frank Sinatra, Ray Charles, Nirvana, Marc Almond κ.ά. Στο ακορντεόν τη συνοδεύει ο Ορελιάν Νοέλ.

Η παράσταση θα δοθεί στις 5 Φεβρουαρίου στις 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 25 ευρώ (Φοιτητικά), 35, 45, 55, 75 (Διακεκριμένη Ζώνη)

Προπώληση εισιτήριων: Στα ταμεία του Μεγάρου, στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-16:00  και τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333 ή ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr