Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται καθηλωτικές. Από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου οι τηλεθεατές θα μείνουν με κομμένη την ανάσα.

Στο πολυκατάστημα μια παραίτηση θα φέρει μεγάλη αναταραχή στους εργαζόμενους, ενώ όλοι θα αναζητήσουν τον αληθινό λόγο που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Ο Σωτήρης έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας… Όταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πάνε για άλλη μια φορά στον τόπο του εγκλήματος θα μείνουν σοκαρισμένοι μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν.

Το πτώμα του Άγη θα αναγνωριστεί και συντριβή και βαθιά οδύνη θα σκεπάσει την οικογένεια Μπουραντά. Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα δείξει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί με αυτή τη σύνδεση και θα προσπαθήσει να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων…

Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, όταν ο Σίμος θα την πιάσει με ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια. Ο Σωτήρης κι ο Μηλιώνης προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεσκεπάσουν τη Βικτώρια.

Ένα φιλμ που τυχαία θα βρεθεί στα χέρια του Χριστόφορου θα ανοίξει τον δρόμο για νέες έρευνες σε σχέση με τον φόνο του Άγη και η Βικτώρια θα βρεθεί σε δεινή θέση.