Με το ανανεωμένο «My Man Can» ήρθε να μας επανασυστηθεί τηλεοπτικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος, το βράδυ του Σαββάτου, στην πρεμιέρα του νέου σόου του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, σχεδόν με το… καλησπέρα, ο νεαρός παρουσιαστής θέλησε να ανάψει φωτιές στα διαγωνιζόμενα ζευγάρια.

Έτσι, κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμασιών για το παιχνίδι «My Man Can» του ΣΚΑΪ, ο Φάνης Λαμπρόπουλος πλησίασε τις κυρίες των ζευγαριών για να τους βάλει φιτιλιές για τους συντρόφους τους. «Καλά είσαστε; Εμείς με τα παιδιά λέγαμε βλακείες! Ένα από τα τέσσερα αγόρια εξέφρασε θαυμασμό για μια κοπέλα, η οποία δεν είναι κοπέλα του» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για να προχωρήσουν σε διάφορες, ομολογουμένως έντονες, γκριμάτσες και αντιδράσεις οι διαγωνιζόμενες.

«Όντως;» αναφώνησε η Μαρία για να της απαντήσει ο Φάνης Λαμπρόπουλος ως εξής. «Εντάξει, ναι ναι. Να το πω τώρα; Μην γυρίσετε να κοιτάξετε! Μην γυρίσετε να κοιτάξετε! Δεν θέλω να πω… Ο Λάμπρος είπε για την Μαρία! Το είπα, ο Λάμπρος ο δικός σου».

«Αυτό ήθελα να πω και συνεχίζουμε το παιχνίδι! Πάμε να μιλήσουμε τώρα για τα δώρα μας, είναι αυτή η ευκαιρία να μιλήσουμε για τα δώρα μας» συμπλήρωσε τότε, με χιούμορ, ο παρουσιαστής για να δώσει συνέχεια στη ροή του νέου τηλεπαιχνιδιού.