Οι εξελίξεις στον «Σασμό», κάθε βράδυ καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό του Alpha οι οποίοι ανυπομονούν για τα επόμενα επεισόδια. Ο «Σασμός» είναι βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη ο οποίος όμως, έχει κάνει ξεκάθαρο πως σε αρκετά σημεία, η ιστορία όπως αυτή προβάλλεται στην σειρά είναι διαφορετική από το βιβλίο του.

Ποια λοιπόν θα είναι η εξέλιξη ενός από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, της Βασιλικής Σταματάκη; Σύμφωνα με το βιβλίο, η Βασιλική, δολοφονείται. Θα δουν οι τηλεθεατές και στην σειρά τη Βασιλική να πέφτει νεκρή ή όχι;

Ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου η οποία υποδύεται την Βασιλική στον «Σασμό» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha και έδωσε το πιο «δυνατό» spoiler που αφορούσε στο μέλλον της «Βασιλικής».

«Από ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής» είπε ο ηθοποιός, Γιάννης Νταλιάνης.

Πρόσφατα τον είδαμε να παίζει και στην «Αγάπη παράνομη» στην ΕΡΤ μαζί με την κόρη του. «Ήταν μία συγκυρία ευχάριστη, έπαιξε δίπλα στην υπέροχη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε αν θα ασχοληθεί με την υποκριτική».