Τρισευτυχισμένη είναι η Δανάη Μιχαλάκη η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χθες, Δευτέρα (07/08). Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε να γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της χθες, καθώς ήταν μια ιδιαίτερη μέρα τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι είχε διπλή χαρά, καθώς ήταν τα γενέθλια της Δανάης Μιχαλάκη αλλά και η επέτειος γάμου τους. Μόλις η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε τις φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Ανάμεσα στα σχόλια και το ιδιαίτερο τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Κίτσου. «Λατρεία μου! Φως μου! Παντοτινή μου μικρή αδερφή! Κάθε ευλογία στη ζωή σου! Σε λατρεύω», έγραψε η Μαρία Κίτσου.

Οι δύο ηθοποιοί υποδύθηκαν τις αδερφές στην πετυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» επί τρία χρόνια όπου η Μαρία Κίτσου είχε το ρόλο της Ελένης Σταμίρη και η Δανάη Μιχαλάκη τον ρόλο της μικρότερης αδερφής της οικογένειας, της Δρόσως.

Σχόλιο όμως έκανε και η τηλεοπτική «Θεοδοσία» των Άγριων Μελισσών, η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία έγραψε: «Σας αγαπώ».