Καλεσμένος της Μαρίας Μακοδήμου στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο φιλί στο στόμα που έδωσε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη όταν τον υποδέχτηκε στο “Night Out”.

Όπως μοιράστηκε, το φιλί ενόχλησε ορισμένους με το γνωστό εκκλησιαστικό site ekklisiaonline.gr να τον απειλεί με μηνύσεις: «Περιμένω μια μήνυση από εκεί, είχαν απειλήσει ότι θα με μηνύσουν επειδή φίλησα στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννιδη στην εκπομπή του. Μάλλον δεν θα μου κάνουν».

Μπορεί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να μην είναι έτοιμοι για αυτό το θέαμα. Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε πάνω σε αυτό: «Πρέπει να ετοιμαστούμε γι’ αυτά τα πράγματα γιατί αυτό που ξεχνάμε ότι πέρα από χριστιανοί ορθόδοξοι, είμαστε και Ευρωπαίοι πολίτες. Η ευρωπαϊκή ένωση έχει μια πολύ συγκεκριμένη κουλτούρα με την οποία πρέπει να εναρμονιζόμαστε. Εάν δεν μας αρέσει αυτό, επειδή δεν θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση η Ελλάδα… Δεν θα το πω…».

Όσον αφορά τη δική του σχέση με τη θρησκεία και τον Θεό, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε: «Είχα χάσει την πίστη μου γιατί έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν τόσα δεινά στην ανθρωπότητα αλλά δεν είναι αυτό η θρησκεία. Ένιωσα πολύ μεγάλη ανάγκη να στρέψω το βλέμμα μου προς τα πάνω και να εναποθέσω κάπου όλη μου την αγωνία και την ανησυχία. Είναι ωραίο να σκύβουμε λίγο το κεφάλι μας και να γινόμαστε λίγο πιο “μικροί”. Ζούμε σε μια υλιστική κοινωνία, χάνουμε την επαφή με το πνεύμα μας. Η θρησκεία είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να είμαστε σε επαφή με την ψυχή μας, δεν γίνεται να λατρεύουμε όλα τα αντικείμενα γύρω μας και να ξεχνάμε την ενέργεια που ρέει μέσα μας. Η ψυχή βασανίζεται και αυτό θα βγει προς τα έξω. Είναι λάθος να προσωποποιούμε τον Θεό σε μια εκκλησία, σε κάποιον ιερέα που κάνει κάποιες δηλώσεις που δεν μας αρέσουν. Ο Θεός για τον καθένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και μοναδικό, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η θρησκεία είναι χρήσιμη, απαραίτητη και πολύ προσωπική, μη χάνουμε την πίστη μας».