Το κομψό ιστιοφόρο αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για ένα αποκλειστικό cocktail πάρτι και η κινηματογραφική Μέκκα του Χόλιγουντ βρέθηκε εκεί στις 16 Μαΐου για να γιορτάσει την ανακοίνωση της 25ης ταινίας του διάσημου σκηνοθέτη.

Ήταν μια βραδιά που άλλαξε τα δεδομένα, αφού ο θρύλος της ηθοποιίας Λεονάρντο ντι Κάπριο βρήκε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμα της πρεμιέρας του «Great Gatsby», για να βρεθεί στο John Walker & Sons Voyager και να υποστηρίξει τον μέντορα του και την πολυαναμενόμενη ταινία του «Silence».

Η βραδιά ξεκίνησε όταν ο Μάρτιν Σκορτσέζε χαιρέτησε προσωπικά όλους τους φίλους και αγαπημένους, που πήγαν για να υποστηρίξουν την ανακοίνωση της νέας του υπερπαραγωγής.

Ο πατέρας του Λεονάρντο, ο Τζορτζ Ντι Κάπριο και η γυναίκα του, ήταν από τους πρώτους που έφθασαν και αμέσως κάθισαν δίπλα στο Σκορτσέζε και κουβέντιασαν με την προσωπικότητα της βραδιάς.

Με ένα ποτήρι Johnnie Walker® Blue Label™ στο χέρι, ο σκηνοθέτης αναπολούσε στιγμές της ζωής του μαζί με παλιούς του φίλους, ενώ οι καλεσμένοι απολάμβαναν μια μεγάλη ποικιλία από finger food και ξεχωριστά cocktails, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση από τον θρυλικό master blender Tom Jones.

Όταν έφτασε ο Λεονάρντο, ο Σκοτσέζε τον υποδέχτηκε πολύ θερμά. Φορούσε τραγιάσκα και ένα γκρι σακάκι, και έδειχνε άνετος που φωτογραφιζόταν μαζί με τον θρυλικό σκηνοθέτη.

Αυτή η αξέχαστη βραδιά έφτασε στο τέλος της, στη Γαλλική Ριβιέρα, με καλούς φίλους και μια ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη, πολυτέλεια και κομψότητα.