Αν και είναι νέα στο τραγούδι, εντούτοις έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη φωνή της, αλλά και τα τραγούδια που γράφει και η ίδια. Αυτή τη φορά φωτογραφίζεται για την έκδοση Φεβρουαρίου την βρετανική «Marie Claire», όπου δίνει και μια συνέντευξη.

«Η δόξα δεν με νοιάζει. Οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να φύγω. Δεν είναι πρόβλημα. Μπορώ να το κάνω. Εάν οι άνθρωποι δεν με θέλουν, είμαι εντάξει με αυτό. Δεν τραγουδώ για μένα, το κάνω για τους άλλους. Εάν δεν θέλουν κάποια στιγμή τους δίσκους μου, είναι ΟΚ. Δεν θα το πάρω προσωπικά. Είμαι εδώ για να “εξυπηρετώ”. Αν το έκανα για τον εαυτό μυ, θα καθόμουν σπίτι μου. Θα τραγουδούσα στο μπάνιο. Θα έτρωγα κέικ, θα έβγαζα τα σκυλιά μου βόλτα και θα δούλευα ως σερβιτόρα. Αυτό θα έκανα για μένα, γιατί θα ήταν μια εύκολη ζωή».

«Αν σας έλεγα πόσα λεφτά θα μπορούσα να έχω ξοδέψει σε μηνύσεις, δεν θα το πιστεύατε. Θα μπορούσατε να έχετε αγοράσει ολόκληρο χωριό στην Νότια Ουαλία. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Μπορεί να μην είμαι έξυπνη σχετικά με τις διαφημίσεις και τη σόουμπιζ, γιατί είμαι νέα, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει την οικογένειά μου. Αυτό δεν θα το επιτρέψω. Γιατί δεν είναι δική τους επιλογή, είναι δική μου. Εγώ είμαι αυτή που τραγουδάω και δεν έχουν καμία σχέση αυτοί».