Υλικά

500 γρ. ‏λιγκουίνι
500 γρ. ‏μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
1/2 φλ. ‏φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
3/4 κ.γλ. ξηρό ‏φρέσκο εστραγκόν
3 κ.σ. ‏λάδι
1 κ.γλ. σε 2 κ.σ. νερό ‏κορνφλάουρ
2 κρεμμύδια
‏λίγο ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού
1/3 φλ. ‏γάλα ή κρέμα γάλακτος
‏αλάτι και πιπέρι 

Εκτέλεση

Βήμα 1: Βράζετε και στραγγίζετε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Βήμα 2: Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι και προσθέτετε το αλατοπίπερο.

Βήμα 3: Προσθέτετε τις γαρίδες και το χυμό πορτοκαλιού και σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.

Βήμα 4: Προσθέτετε την κρέμα ή το γάλα.

Βήμα 5: Προσθέτετε το εστραγκόν και τη φλούδα του πορτοκαλιού.

Βήμα 6: Προσθέτετε το διαλυμένο σε νερό κορνφλάουρ για να δέσει η σάλτσα και περιχύνετε τα λιγκουίνι με τη σάλτσα. Σερβίρετε.